Sportservice wordt Team Sportservice West-Friesland

Share Button

REGIO – Vanaf maandag 18 september gaat Sportservice in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en de provincie Utrecht verder onder de naam Team Sportservice.

“De wereld en onze markt verandert. Het afgelopen jaar hebben wij achter de schermen hard gewerkt om te bepalen waar de toegevoegde waarde en kracht van Team Sportservice ligt bij de maatschappelijke inzet van sport en bewegen. En hoe we onder andere gemeenten, het onderwijs, zorg- en welzijnsinstellingen en sportaanbieders kunnen ondersteunen met behalen van hun doelstellingen rondom sportstimulering, gezondheid en participatie,” aldus het persbericht van de organisatie.

Van kennis naar praktijk
“Wat Team Sportservice uniek maakt is de combinatie van haar expertise in zowel kennis als praktijk. Enerzijds zetten wij onze kennis om in beleid. Maar de echte resultaten komen als beleid goed vertaald wordt in concrete plannen en acties. Hier ligt onze kracht en voor veel klanten voeren we dit vervolgens ook uit. Met deze praktijkervaring kunnen wij de kennis- en beleidsontwikkeling weer voeden waardoor er een optimale wisselwerking ontstaat.”

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow